Over ons

U bent hier:   nl  /  Over ons

Koerier nodig?

Bel 074 278 22 60

Offerte aanvragen?

Vraag over offerte?

Kamphuis Koeriers

Kamphuis Koeriers BV is opgericht in 1999. Het bedrijf is vanaf het begin steeds gegroeid en is inmiddels een volwaardig koeriers-, transport,- en expeditiebedrijf dat zowel nationaal als internationaal haar diensten verleent.

Wij beschikken over een eigen beveiligde opslagcapaciteit van 1000 m2.

Tevens zijn wij in het bezit van een vorkheftruck (2500 kg).

 

NIWO vergunning

Wij zin in het bezit van deze vergunning (nr. 19321) Dit biedt u als klant de zekerheid, dat het transport conform de huidige Europese regelgeving plaatsvindt.

Dit onderscheidt ons van veel concurrenten.

Tevens zijn wij aangesloten bij Transport en Logistiek Nederland, de grootste organisatie voor het wegtransport. De NIWO vergunning staat voor:

  • betrouwbaarheid;
  • vakbekwaamheid;
  • kredietwaardigheid.

 

Snelle en duidelijke facturering

Vanzelfsprekend hebben wij ook onze administratieve traject zeer goed op orde. Wij zorgen voor snelle en duidelijke facturering, waarbij de ontvangstbevestiging altijd wordt meegezonden en inkoop/ordernummers altijd worden vermeld. Dit biedt u de mogelijkheid kosten eenduidig aan uw klanten door te berekenen indien noodzakelijk.

 

Flexibiliteit personeel

Na telefonische opdracht wordt uw verzending binnen 30 minuten opgehaald om rechtstreeks naar de plaats van bestemming te worden gebracht. Eventuele instructies kunt u meegeven aan de chauffeur.Transport en Logistiek NederlandNIWO