Diensten

U bent hier:   nl  /  Diensten

Koerier nodig?

Bel 074 278 22 60

Offerte aanvragen?

Vraag over offerte?

Onze core business is sneltransport in heel Europa

De diensten van ons zijn zeer divers. Onze core business is sneltransport in heel Europa. Van al onze transporten is 40 % naar het buitenland.

Naast het "normale" sneltransport, temperatuurgeleide zendingen en hangend (confectievervoer), bemiddelen wij ook graag in minder urgente zendingen of speciale zendingen.

 

Ons netwerk

Ons netwerk is door jarenlange ervaring zeer uitgebreid en wij zijn derhalve niet afhankelijk van een partij, maar putten uit een netwerk van gerenomeerde Europese transporteurs en dit betekend voor u kostenbesparing.

Tevens verzorgen wij desgewenst ook uw (tijdelijke) opslag.

 

U zult merken dat het zeer efficiënt en kostenbesparend is uw (spoedeisende) transport aan ons over te laten. U voorkomt dat uw eigen veelal drukke en onmisbare mensen op de meest ongewenste momenten buiten het bedrijf zijn. Ook bedrijven die beschikken over auto’s en chauffeurs hebben dit inmiddels ondervonden.

 

Minder kosten voor uw organisatie

In vele gevallen is gebleken dat uitbesteding aan een gespecialiseerde onderneming als Kamphuis Koeriers, leidt tot minder kosten voor uw organisatie, aangezien wij het gehele transport van A tot Z voor u uit handen nemen.

 

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, de meest recente versies van de volgende algemene voorwaarden van toepassing, met dien verstande dat met uitsluiting van enige in de onderstaande voorwaarden opgenomen jurisdictiebepalingen en arbitrale bedingen, de Rechtbank Rotterdam bevoegd is kennis te nemen van enig geschil waarbij wij partij zijn:

  • Wegvervoer binnen Nederland: Algemene Vervoercondities 2002 (Stichting Vervoeradres)
  • Grensoverschrijdend wegvervoer: het CMR-verdrag, aangevuld met de Algemene Vervoercondities 2002 (Stichting Vervoeradres)
  • Opslag en alle overige werkzaamheden en/of diensten: de Logistieke Service Voorwaarden (LSV) (van de FENEX en TLN)
 


Transport en Logistiek NederlandNIWO